برگزاری دوره آموزشی تدابیر تغذیه در طب سنتی

دوره آموزشی تدابیر تغذیه در طب سنتی با شرکت ۱۱۰ نفر از کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در تاریخ ۲۸مردادماه۹۶ در مرکز بهداشت استان برگزار شد

شایان ذکر است دومین جلسه اموزشی این دوره در تاریخ  ۴شهریورماه ۹۶ برگزار می گردد.

در این جلسه آموزشی جناب آقای دکتر اسحاقی از متخصصین طب سنتی به تدریس اهم نکات تغذیه ای در طب سنتی پرداختند؛ هدف از برگزاری این جلسه آموزشی توانمندسازی کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز سلامت و تطابق  این نکات با علم نوین تغذیه در جهت رفع صحیح  نیازها و تقاضای جامعه، مبنی بر کاربرد این طب در چگونگی تغذیه  صحیح می باشد؛ به گونه ای که نه تنها مغایرتی با علم نوین تغذیه به وجود نیاید بلکه با تلفیق این دو بهترین نتیجه در جهت پیشبرد سلامت جامعه حاصل گردد.