برگزاری جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد

هشتاد و نهمین جلسه کمیته دانشگاهی ارتقاء سلامت مادر و نوزاد با حضور ریاست محترم دانشگاه سرکار خانم دکتر چنگیز و سایر اعضا در روز چهارشنبه ۹ خرداد ماه ۹۷ در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای مقصودی مدیر دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان استان اصفهان و جناب آقای سلیمانی، مدیر کل دفتر اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نیز حضور داشتند.

در این نشست ابتدا عملکرد کمیته ارتقاء سلامت مادر و نوزاد در سال ۱۳۹۶ ارایه گردید، سپس در ادامه در راستای ارتقای کیفی و کمی خدمات بهداشتی و درمانی برای اتباع و مهاجرین خارجی، اهم اقدامات انجام شده و چالش های مرتبط با ارایه خدمات به گروه مذکور مطرح گردید. همچنین چالش های بیمارستان های ریفرال در ارایه خدمات به افراد فاقد کارت اقامت مورد اشاره قرار گرفت. در ادامه جناب آقای مقصودی ضمن تشکر از تشکیل جلسه ی حاضر و حساسیت و پیگیری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این زمینه، ارکان آموزش، دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی و اشتغال را از ضرورت های ارایه خدمات به اتباع و مهاجرین خارجی برشمرد. سپس جناب آقای سلیمانی، مدیر کل دفتر اتباع و مهاجرین خارجی استانداری ضمن اشاره به وضعیت حضور اتباع و مهاجرین خارجی، استمرار جلسات مشابه به منظور ارتقا خدمات و رفع مشکلات موجود را خواستار گردید.

در پایان سرکار خانم دکتر چنگیز ضمن جمع بندی مذاکرات صورت گرفته و ارایه پیشنهادات اجرایی در راستای اهداف جلسه، در خصوص اهمیت ارایه خدمات بهینه برای اتباع و مهاجرین خارجی و رفع چالش های موجود در این زمینه با مشارکت کلیه ی حوزه های درگیر از جمله سازمان های مردم نهاد و سازمان بیمه سلامت مواردی را مطرح نمودند. در پایان مصوباتی در راستای ارتقائ شاخص های سلامت جمعیت اتباع و مهاجرین خارجی اتخاذ گردید.