برگزاری جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر و یاوران معروف معاونت بهداشتی استان

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان اصفهان جلسه امر به معروف و نهی از منکر در روز شنبه مورخ ۹۸/۲/۱۴در دوگروه اعضای شورا و یاوران معروف(طلایه داران) به ریاست آقای دکتر حیدری معاون بهداشتی دانشگاه و با حضور آقای رضایی مدیر ادارات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تشکیل گردید.

این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید توسط آقای رضایی و بیانات آقای دکتر حیدری در خصوص بسترسازی مناسب حل منکرات و ترویج معروفات آغاز گردید. پس از آن  آقای رضایی به لزوم جاری ساختن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه علی الخصوص در ادارات به عنوان فروع واجبی از دین اشاره نمودند . ایشان به بررسی موضوع امر به معروف و نهی از منکر از دیدگاه قرآن ، ائمه بزرگوار و علمای دین پرداختند و دانستن مراحل و شیوه های انجام امر به معروف و نهی از منکر را ضروری برشمردند. سپس در گروه یاوران معروف (طلایه داران) عمده ترین اهداف را اجرای صحیح امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک تکلیف شرعی، گسترش این فریضه و تبادل افکار ذکر نمودند. در نهایت حاضرین به بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای اجرایی این فریضه پرداختند و جلسه با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد(ص) پایان یافت.