برگزاری برنامه ساماندهی غربالگری سندرم داون ویژه متخصصان

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تاریخ ۹۷/۹/۸ روز پنج شنبه اقدام به برگزاری برنامه کنفرانس یک روزه با امتیاز آموزشی مداوم درخصوص ساماندهی غربالگری سندرم داون نمود. در این برنامه که ویژه متخصصان پاتولوژی، رادیولوژی، زنان و زایمان و رادیولوژی برگزار گردید، ۳۰۰ نفر حضور داشتند.

همچنین در این جلسه از سازمان های پزشکی قانونی، اداره بیمه خدمات سلامت اصفهان و بیمه خدمات تأمین اجتماعی دعوت به عمل آمده بود ومسئولین و کارشناسان مرتبط ایشان حضور بهم رساندند. این جلسه با توجه به پایلوت بودن دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این برنامه و همچنین شیوع بیماری سندرم داون و امکان تشخیص قبل از تولد به منظور پیشگیری از این بیماری تشکیل گردید.

جلسه با سخنرانی معاون محترم بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان آغاز گردید و پس از آن جناب آقای دکتر شیرانی به نمایندگی از معاون محترم درمان ایراد سخن نمودند و از اهمیت این ساماندهی صحبت شد.

سرکار خانم دکتر سماوات رئیس محترم اداره ژنتیک، لزوم اجرای این ساماندهی را بیان نموده و اهداف وزارتخانه در این غربالگری توسط ایشان به صورت مبسوط عنوان شد. در ادامه سرکار خانم دکتر فرزامی رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارتخانه و خانم دکتر باقرصاد کارشناس محترم اداره ژنتیک و خانم دکتر زارعان متخصص محترم زنان و خانم دکتر ادیبی متخصص محترم رادیولوژی و خانم دکتر جعفری از پزشکی قانونی تهران و آقای دکتر بکتاشیان نماینده محترم بیمه به ترتیب ایراد سخن فرمودند.

در این جلسه ضمن ارائه مباحث علمی غربالگری سندرم داون، چگونگی ثبت نام در سامانه غربالگری سندرم داون و شرکت در این برنامه، مشخص گردید.