برنامه کشیک ایمن سازی در ایام نوروز سال ۱۳۹۸

با توجه به تعطیلی چند روزه در ایام نوروز سال ۱۳۹۸ و ضرورت انجام بموقع واکسیناسیون گروه های هدف، در این ایام برای انجام واکسیناسیون، مراکز به شرح زیر فعال و آماده ارائه خدمت میباشند .

مرکز بهداشت شماره یک شهرستان اصفهان در روز دوم و چهارم فروردین ماه سال ۱۳۹۸-مرکز خدمات جامع سلامت ابن سینا واقع در میدان شهداء ابتدای خیابان ابن سینا

مرکز بهداشت شماره دو شهرستان اصفهان در روز ۱۲ و ۱۴ فروردین ماه سال ۱۳۹۸- مرکز خدمات جامع سلامت شهید فدایی واقع در سه راه حکیم نظامی

سایر شهرستانهای استان در روز دوم و چهاردهم فروردین ماه سال ۱۳۹۸ در یکی از پایگاه های سلامت که مرکز بهداشت شهرستان اعلام و مشخص خواهد کرد، آماده ارائه خدمات خواهند بود .

ساعات فعالیت این مراکز در ایام فوق از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۳ می باشد .