بررسی ملی وضعیت تن سنجی، شاخص های تغذیه ای و رشد و تکامل کودکان زیر ۵ سال

نظر به اهمیت رشد و تکامل کودکان در توسعه جامعه، دفتر بهبود تغذیه جامعه و اداره سلامت کودکان وزارت متبوع اقدام به برنامه ریزی جهت انجام بررسی ملی وضعیت تن سنجی، شاخص های تغذیه ای و رشد و تکامل کودکان زیر ۵ سال در آذر ماه نموده اند.

که در این راستا واحد بهبود تغذیه جامعه با همکاری واحد سلامت کودکان در تاریخ ۹۶/۹/۴جلسه ای به منظور آموزش و هماهنگی اجرای طرح جهت ناظرین و پرسشگران اجرای این بررسی در مرکز بهداشت استان برگزار نمودند. امید است دستیابی به وضعیت موجود شاخص های تن سنجی کودکان تحت پوشش دانشگاه، گام مهمی در ارائه مداخلات هدفمند و ارتقای مشارکت سایر بخش های توسعه استان در ارائه خدمات به این گروه آسیب پذیر باشد.