بازدید کارشناس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارتخانه متبوع از برنامه کنترل شپش

روز یکشنبه ۱۱تیرماه ۹۶ خانم ملک جمشیدی کارشناس پدیکولوز وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از برنامه کنترل سالک در اصفهان بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید بررسی طرح پایلوت دارو نولایس noliceدر شهرستان اصفهان یک ( مراکز خدمات جامع نواب صفوی، شهید اول و محکم کار زینبیه) صورت گرفت و همچنین  از عملکرد کارشناسان و مراقبین سلامت نیز بازدید بعمل امد

در طی این بازدید با تعدادی از افرادی که از این شامپو استفاده کرده بودند مصاحبه به عمل آمد. این بازدید در حضور خانم دکتر خازنی کارشناس  مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و آقای نظام زاده کارشناس  مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شماره یک اصفهان  انجام شد.