بازدید هیئت متخصصین استرالیایی از سیستم بهداشتی

روز پنج شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۹۶ یک هیئت از متخصصین استرالیایی به معیت معاون بهداشتی و مدیر گروه پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  از مرکز جامع سلامت  کرداباد  و آموزشگاه  بهورزی شماره ۱ اصفهان بازدید بعمل آوردند.

این هیأت به منظور بازدیداز درمانگاه های تخصصی پزشک خانواده ،تبادل تجربیات و اطلاعات ،آموزش نیرو های متخصص و مراقبت و پیشگیری از بیماریها با پزشکان خانواده و بهداشت محیط استان همکاری می کنند.

گردش بیمار در سیستم بهداشتی ،ایجاد انگیزه برای بیمار،تشویق افراد برای پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر شامل سرطا ن از مباحثی است که در دیدار این هیأت با تیم  بهداشتی درمانی استان مطرح می شود .

تلاش برای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم به منظور اجرایی شدن طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری هم چنان در حال انجام است .

پزشک خانواده و تیم سلامت در مرحله اول مراقبت‌های اولیه تمام افراد زیرپوشش در قالب گروه‌های سنی نوزادان، کودکان، نوجوانان، جوانان، میانسالان، سالمندان و مادران باردار را انجام می‌دهد.

در صورت تشخیص پزشک خانواده، بیمار به پزشک متخصص ارجاع داده می‌شود و میزان پرداختی بیماران به پزشک متخصص و حتی بابت بستری در بیمارستان نیزبه طورچشمگیری کاهش می‌یابد.