اجرای مانور بسیج سلامت نوروزی سال ۹۸-۹۷

مانور بسیج سلامت نوروزی سال ۹۸-۹۷ روز سه شنبه ۲۱ اسفندماه، با حضور رییس دانشگاه، معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان، مدیر گروه بهداشت محیط استان و کارشناسان بهداشت محیط استان برگزار شد.

در این مراسم خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه طی سخنانی ضمن تشکر از بازرسان بهداشت محیط و حمایت همه جانبه از برنامه های بهداشت محیط، خواستار دقت، سرعت و مهارت در بازرسی ها ، همراه با رعایت انضباط، انصاف و وجدان کاری به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی شد.
خانم دکتر چنگیز در خصوص فعالیت های بهداشت محیط تصریح نمود: فعالیتهای بهداشت محیط در ایام نوروز در قالب ۳۰ اکیپ ثابت و ۶۰ اکیپ سیار می باشد که کل مجموعه استان اعم از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی شهرستان ها و مراکز بین راهی را تحت پوشش قرار می دهند.
وی شروع بازدیدهای نوروزی را از یکم اسفند عنوان و ادامه داد: بازدیدهای برنامه ریزی شده و منظمی از یک اسفند تدارک دیده شده که نظارت جدی تری بر روی تولید مواد غذایی که در ایام نوروز مصرف بیشتری دارد مانند انواع شیرینی ها انجام می گیرد .

رییس دانشگاه همچنین به سامانه ارتباطی ۱۹۰ اشاره و ادامه داد: سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با معاونت بهداشتی است و مجموعه دانشگاه در صورت اعلام هرگونه شکایت از سوی هم استانی های عزیز و مسافران محترم، پیگیری های لازم را انجام خواهد داد.