اجرای برنامه مکمل یاری دانش آموزان در مقاطع متوسطه اول و دوم مدارس استان

"دانش آموزان دختر مقاطع اول و دوم متوسطه مصرف قرص فرفولیک و پرل ویتامین دی "

و

دانش آموزان پسر مقاطع اول و دوم متوسطه مصرف پرل ویتامین دی را جدی بگیرند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان، واحد بهبود تغذیه هرساله به تعداد کل دختران دانش آموز متوسطه اول و دوم، قرص فرفولیک ( برای هر دانش آموز۱۶ عددقرص، بمدت ۴ماه هفته ای یک عدد‌) و پرل ویتامین‌دی  (برای هر دانش آموز ماهی یک عدد) در اختیار مدارس قرار می دهد. لازم به ذکر است در سال جاری (سال تحصیلی۹۷-۹۶)‌ تعداد ۲۵۸۶۰۷۳عدد قرص فرفولیک و تعداد ۱۲۰۰۹۹۸پرل ویتامین دی در اختیار مدارس کل استان قرار گرفته است.

قابل ذکر است آهن و ویتامین دی از جمله ریزمغذی هايی است که کمبود آن ها در سطح وسیعی از جهان به خصوص در کشورهای در حال توسعه مشاهده می شود. این کمبود زندگی میلیون ها نفر به ویژه زنان، کودکان، نوجوانان، سالمندان را تحت تاثیر قرار می دهد. با توجه به اینکه دختران و پسران امروز مادران و پدران فردا هستند، اطمینان از دریافت کافی این ریزمغذی در این دوران علاوه بر بهبود تکامل توانایی های شناختی و عملکردی، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری ها خواهد داشت. برنامه مکمل یاری آهن و ویتامین دی در دختران و پسران نوجوان با هدف ارتقاء سطح سلامت این گروه سنی گام موثری در پیشگیری از این کمبود، پرورش مادرانی توانمند و نسلی سالم را در بر خواهد داشت.

امید است با مصرف مرتب و مستمر این مکمل ها توسط دانش آموزان گامی موثر در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه برداشته شود.