دیدگاه جدیدی بگذارید

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان اصول نمونه برداری مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان اصفهان کارگاه آموزشی با عنوان اصول نمونه برداری مواد غذایی در تاریخ ۹۷/۲/۱۸ توسط گروه مهندسی بهداشت محیط در محل مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

در این دوره که با حضور کارشناسان بهداشت محیط شهرستان های استان تشکیل گردید در خصوص استانداردهای مربوطه، اصول و مبانی نمونه برداری شیمیایی و فیزیکی مواد غذایی، اصول کنترل کیفی در فرآورده های مواد غذایی و ... آموزش های لازم داده شد و در همین راستا نیز از یک کارگاه قنادی بازدید بعمل آمد.

Filtered HTML

  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
این سؤال جهت بررسی این است که آیا شما یک بازدید کننده انسانی هستید یا نه، و برای جلوگیری از ارسال اسپم خودکار.
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.